Faceți căutări pe acest blog

luni, 18 februarie 2013

Unirea Campina - Chindia Targoviste 1-5 (0-2)

Stadion: Complexul Olimpic, Izvorani. Au marcat: 
Gavrila (7 si 55), Baluta (20), Honciu (71 penalti), Cerchez (74)/
Neagu (77)
Unirea: Anghelache - Ir. Dumitru, Lungu, Savu, Stanca - Maria, Fatai, Dobrinoiu, Liuba - Sauca, Stancescu. Au mai jucat: Stroescu, D. Sandru - Neagu, Bica, Bacioiu, Ruptureanu, Nichifor. Antrenor: Florin Stancioiu
Chindia: Perianu - Patru, Radoi, Ispas, C. Dinu - Honciu, Vaduva, Serban - Gavrila, Verdes Baluta. Au mai jucat: Omut - Cerchez, Mihaescu, Stelea jr., Busu, Avram, Vodut, Petrea, Horvath. Antrenor: Eusebiu Tudor. 
Au arbitrat: Mihai Amoraritei - Stefan Calarasu si Dragos Pantilie.

Echipa de Liga a III-a Unirea Campina a ajuns la cel de-al treilea joc amical fara victorie. Dupa infrangerile cu Flacara Moreni si Viitorul Axintele, pentru elevii lui Florin Stancioiu a urmat esecul cu divizionara secunda Chindia Targoviste, o grupare antrenata de prahoveanul Eusebiu Tudor. Cel mai bun adversar al campinenilor, de pana acum, in amicale, s-a impus cu scorul de 5-1, la capatul unei partide in care nu s-a pus, in niciun moment, problema invingatoarei, Chindia avand o clasa peste Unirea: joc rapid, agresiv, eficient. Inca de la finele primei reprize, dambovitenii si-au aratat valoarea, moment in care tabela de marcaj indica 2-0 in favoarea lor. Primul care a deschis seria reusitelor a fost Gavrila, cu un sut la coltul lung (minutul 7), fiind imitat de Baluta, care a marcat cu o reluare de la zece metri (20). La reluare, acelasi Gavrila a dus scorul la 3-0, dupa o lovitura libera executata de la 30 metri si la care Anghelache a avut partea sa de vina (55). In minutul 71, centralul Amoraritei a dictat, corect, o lovitura de pedeapsa in favoarea targovistenilor, care a fost executata perfect de Honciu, pentru ca trei minute mai tarziu mijlocasul Cerchez sa duca scorul la 5-0, la capatul unei actiuni in care a alergat 60 de metri si apoi a lobat mingea peste portarul D. Sandru, iesit in intampinare. Abia in minutul 77 Unirea a dat semne de viata, fundasul central Neagu marcand cu capul din lovitura de la colt expediata de Liuba. Acesta din urma si Bica sunt singurii jucatori care “au miscat" in meciul de la Izvorani, cu Chindia. 

Necunoscute, necunoscute…
Tehnicianul Florin Stancioiu ne-a declarat ca si-ar dori sa efectueze un cantonament de sapte zile. “In momentul de fata nu stim exact daca vom efectua sau nu un cantonament de iarna. Cum varianta Antalya a picat, eu sper sa putem merge la Sinaia, cat mai repede", ne-a declarat antrenorul principal al formatiei. Acelasi oficial a lasat sa se inteleaga ca in aceasta saptamana va reveni la echipa, in sfarsit, si senegalezul Camara, in timp ce fundasul central Bogdan Sandru nu a jucat in meciul cu Chindia, operandu-se la picior saptamana trecuta, si va absenta cel putin 14 zile.
In alta ordine de idei, urmatorul amical al Unirii Campina este joi, cand pe terenul sintetic din cadrul complexului sportiv Ion Tiriac, din Capitala, va intalni pe CS Afumati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu