Faceți căutări pe acest blog

vineri, 22 februarie 2013

UNIREA ÎNCOTRO ?


CONDITII IMPROPRII SI…MINCIUNA


Ce se intampla cu Unirea?



Acestea sunt cateva din titlurile celor mai importante publicatii sportive din Prahova , si cu parare de rau  am decis ca este momentul sa ridicam la fileu cateva din problemele care sunt la Unirea 
Cu speranta (stim ca nu va da curs intrebarilor ) ca presedintele Bogdan Manescu ne va raspude la intrebari prezentam in continuare o scrisoare deschisa la care asteptam raspunsuri .

 Este normal ca o grupare aflată pe podiumul Ligii a III-a, aşa cum este Unirea Câmpina, să nu beneficieze de un stagiu centralizat de pregătire, fie el şi de o săptămână ?



Exista o stare de incertitudine  la echipa pentru ca  nu se ştie exact ziua când se plătesc salariile, nu se ştie când se dau primele, nu se ştie când revin jucătorii din vacanţă , nu se ştie dacă, unde şi când se face pregătire specifică de iarnă ?

 Jucătorii sunt mintiti cu nerusinare  cu tot felul de oferte şi promisiuni, de la alte grupări ?

Presedintele Manescu nu mai   raspunde la telefon celor din conducerea tehnica , nu exista comunicare doar minciuna pura ?

 Jucatorii au cheltuit bani (fiind mintiti cu nerusinare) pentru pasapoarte in vederea deplasarii in Antalya


 Există iar întârzieri la plata salariilor ? 

Chiar nu exista posibilitatea sa se gaseasca un teren pentru antrenamente  ca baietii sa nu fie nevoiti sa se antreneze in spatele portilor ?


Este adevarat - cantonamentul care urma sa  se desfasuare la Sinaia nu sa mai concretizat datorita datoriilor  care nu au fost platite de presedinte la aceea locatie  ?

Acestea sunt doar cateva din intrebarile noastre ,mai avem dar acestea sunt sigure si adevarate daca si celelalte se vor adeverii cu drag le vom adresa presedintelui ,cu toate ca stim ca nu va da curs discutiei 

Si o ultima intrebare poate cea mai importanta ,
 Domnule Manescu de ce ati furat Unirea pentru a o îngropa , stiati ca nu stiti sa o conduceti si ca habar nu aveti cu ce se mananca aceasta functie  si fotbalul tot timpul ati facut promisiuni pe care nu ati putut sa le onorati , de ce ati preluat Unirea  , trebuie sa existe un motiv care este acela ???

cumva datoriile ......






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu