Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 27 octombrie 2012

Liga a III-a, Unirea Câmpina - Girom Albota 2-0


-Min. 47 1-0 Bica  primeşte o minge şi din 6 metri trimite pe lângă Vlăsceanu.
-Min. 52 2-0 Nemarcat, în centru careului mare, Şaucă îndeplineşte o simplă formalitate, mărind astfel diferenţa pe tabela de marcaj.
Unirea: Anghelache - Oae, Lungu, B. Şandru, Stanca, Saucă (`75 Ruptureanu), Maria, Dobrinoiu, Stăncescu (cpt.) (`75 Neagu), Bica (`65 Nichifor), Camara (`65 Fatai)
Antrenori: Florin Stăncioiu, Costin Plăvache, Marius Palancianu
Girom: Vlăsceanu (cpt) – Stuparu, Pâslaru, Rută, Stan, Pandelică, Câltea, State, C. Ion, Dobre, Roşu (`55 Dragnea)
Antrenor: Valentin Nedelea
Arbitri: Marina Oprea (Târgovişte) – Constantin Bădeanu (Moreni), Nicolae Măţăoanu (Bucureşti)


Totuşi, aşteptările iubitorilor de fotbal câmpineni nu au fost depline, dacă ne referim în primul rând la calitatea fotbalului practicat de cele două competitoare. Este drept, elevii antrenorului Stăncioiu au dominat teritorial în multe momente de joc, însă s-au dovedit deficitari la construcţie. În economia acestui joc a contat foarte mult debutul reprizei secunde, când într-un interval de numai 5 minute s-a scris istoria acestui meci. De notat şi penaltiul ratat de Pandelică (`70), precum şi eliminarea lui Lungu, acestea fiind principalele momente ale unui meci încheiat cu victoria logică a gazdelor.
De partea cealaltă, trebuie spus că jucătorii din Albota au venit la Câmpina fără antrenorul lor demis, Mihai Zanfir, care totuși a fost trecut pe raport la rubrica antrenor, și fără 6 jucători titulari, de care gruparea argeșeană s-a despărțit în această săptămână. De altfel, banca de rezerve a fost una doar cu numele, oaspeții nepunând în nici un moment în real pericol victoria Unirii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu