Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 15 septembrie 2012

Liga a III-a. Unirea Câmpina - Avântul Reghin 0-0

Unirea Câmpina: Anghelache - Catană, Lungu, B. Şandru, Stanca - Ruptureanu (67 Neacşu), I. Maria (46 Băcioiu), Fatai, Dobrinoiu - Dobrescu (34 Bica), Stăncescu (cpt). Rezerve neutilizate:D. Şandru - Oae, I. Dumitru, Neagu. Antrenori: Florin Stăncioiu (principal), Costin Plăvache, Marius Palancianu (secunzi).
Avântul Reghin: Husar - Cătărig, R. Dan, Merdariu, Zoltan - Csiki (73 Stoica), Murar (58 Pereş), Toncean, Truţă (cpt) - Şornea (90+3 Zsigmund), Puşcaş (90+2 Nagy). Rezerve neutilizate:Demian - Cabuz. Antrenor: Andrei Enyedi.
Cartonaşe galbene: Ruptureanu 20, Stăncescu 36, Fatai 56, Bica 66, Băcioiu 84 - Toncean 12, Truţă 36, Zoltan 78.
Arbitri: Cristina Dorcioman (Câmpulung Muscel) - Gabriela Dănănae (Bucureşti), Marilena Nan (Alexandria) .
Observatori: Aurelian Alecsandrescu - pentru arbitraj, Bogdan Rădulescu - pentru joc (ambii din Bucureşti).


A doua întâlnire a Unirii Câmpina în faţa propriilor suporteri în Liga a III-a  a însemnat tot o dezamăgire, la fel cum se întâmplase şi în prima etapă. Chiar dacă veneau după succesul extrem de important de la Şotânga, din faţa formaţiei FCM Târgovişte,unde nu au stralucit dar              printr-un autogol al gazdelor au luat 3 puncte,  elevii lui Stăncioiu nu s-au regăsit şi nu au părut a avea "cheia" desfacerii unei echipe foarte bine aşezate în teren şi cu o defensivă care s-a dovedit de nepătruns.
În ciuda încercărilor lui Stăncioiu de a schimba din mers câte ceva în jocul echipei,nu sa putut aici fiind vorba de lipsa de omogenitate a lotului, iar relaţiile de joc au de suferit, dar şi de  o lipsă de pregătire fizică a jucătorilor veniţi pe ultima sută de metri de la Conpet Ploieşti, astea fiind spuse  singura ocazie mai importantă a venit din partea lui Dobroinoiu, care a şutat de la 14 metri punându-l la  încercare pe portarul oaspeţilor. În rest, un joc de uzură la mijlocul terenului, destul de fragmentat, cu multe inexactităţi, un joc în care era greu, foarte greu să se înscrie...cu un singur sut la poarta ce pretentii sa avem.
Atmosferă destul de tensionată la finalul partidei Unirea Câmpina - Avântul Reghin. Nemulţumiţi de arbitraj, jucătorii formaţiei gazdă i-au reproşat Cristinei Dorcioman mai multe faze judecate în favoarea oaspeţilor. Apoi au intervenit şi oficialii echipei, până la urmă ajungându-se la formularea unei contestaţii. Ce s-a întâmplat? În minutul 90+3, 
la ultima înlocuire a jocului, oaspeţii l-au introdus în teren pe jucătorul cu numărul 17, dar acesta nu apărea nici în raportul de joc şi nici în copiile de pe raport puse ulterior la dispoziţia reprezentanţilor mass-media. Acest fapt i-a determinat pe oficialii clubului Unirea să formuleze o contestaţie, care are destul de puţine şanse de izbândă, fiind cel mai probabil vorba de o greşeală a delegatului mureşean, care a trecut un număr greşit în raport, fiind vorba de numărul 16 în raport, dar 17 pe teren. Oricum, de urmărit!
Mai mulţi jucători ai Unirii, si o parte din conducere au protestat după fluierul final al Cristinei Dorcioman ,dar mai bine se gandesc serios la jocul echipei nu la contestatii .

























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu