Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 29 septembrie 2012

DIN CAUZA UNUI PREȘEDINTE DE CLUB AROGANT ȘI SLAB PREGĂTIT ÎN LUMEA FOTBALULUI

Din surse demne de încredere am aflat  că pe stadionul unde joacă formația Unirea Câmpina va mai juca și echipa C.S.M. Câmpina cunoaștem cu toți rivalitatea dintre cele doua cluburi și uite că a venit vremea sa le vedem pe amandoua în aceeași curte .
Lucru bun aș zice eu pentru că și C.S.M. are dreptul sa evolueze în fața propriilor suporteri mai ales că se bate la promovare dar nu știm ce parere o sa aibă sponsorul Unirii care se declara că vrea sa cumpere baza sa facă să dreagă și acum se vede nevoit sa împartă baza cu altă echipă.
asta se întămpla proastei  implicări a președintelui Bogdan Mănescu care habar nu are să gestioneze relațiile pe care fosta conducere le realizase ,făcănd o paranteză dacă conducerea nu se schimba nu se ajungea aici dar așa mare minune sa nu ne aștepte și alte prostii care să le facă acest președinte gen -
mutarea echipei din oraș,vinderea acesteia ,sau dizolvarea echipei ,pacat de munca acelor oameni care au muncit la echipă și au adus echipa unde este acum să o dea pe măna nepricepuților să își bată joc de băieți care au luptat pentru promovare .
Făra acceptul celor de la  CÂMPINACOMMENT am să postez un link cu interviul domnului Virgil Guran referitor la acest  subiect  http://www.campinacomment.ro/csm-campina-revine-la-campina/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu