Faceți căutări pe acest blog

vineri, 25 noiembrie 2011

Unirea Câmpina - Avântul Măneciu

Am ajuns la finalul turului. Au fost până acum 16 etape grele, cu multe meciuri pe muchie de cuţit, dar cu o etapă înaintea finalului turului, formaţia noastră conduce autoritar în clasament, fără a fi învinsă în vreun meci. Cu 14 victorii şi două remize, Unirea a acumulat 44 de puncte şi a înscris 40 de goluri, primind numai 4.
Ultima etapă a turului va aduce un nou meci important: Unirea Câmpina - Avântul Măneciu, întâlnindu-se echipele clasate pe locurile 1 şi 4.
Avântul Măneciu, un adversar de calibru, vine la Câmpina după ce etapa precedentă a învins categoric pe teren propriu formaţia Dero Ploieşti, scor 5-2, prin golurile marcate de Marian Stanciu (3), Daniel Stoica şi Lucian Cruceru. Este drept că la un moment dat a fost chiar condusă cu 2-1 de o formaţie din subsolul clasamentului, dar, chiar şi în aceste condiţii, Avântul Măneciu rămâne un adversar incomod, greu de învins.
De partea cealaltă, formaţia noastră vine după remiza de la Păuleşti, 1-1, gol Nichifor, în care l-a pierdut pe fundaşul Andrei Stoica, eliminat pentru două “galbene” şi devenit astfel indisponibil pentru meciul de astăzi.
Conducătorii, antrenorii şi jucătorii formaţiei Unirea Câmpina îşi doresc o prezenţă cât mai numeroasă a publicului spectator în tribunele din ce în ce mai cochete ale arenei “Rafinăriei”, astfel încât jucătorii să beneficieze de susţinerea suporterilor, iar la finalul jocului să ne bucurăm împreună de o nouă victorie! Şi de titlul, neoficial, de campioană de toamnă!
Partida Unirea Câmpina - Avântul Măneciu are loc sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 11.00, pe stadionul "Rafinăriei" şi va fi arbitrată de Ionuţ Neagu (Poienarii Apostoli), asistat de Irinel Georgescu (Ploieşti) şi Vasile Tiron (Blejoi). Observator din partea AJF a fost desemnat Constantin Ciocoiu (Băicoi).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu