Faceți căutări pe acest blog

vineri, 11 noiembrie 2011

Unirea Câmpina - AFC Brebu

Lider autoritar al clasamentului Ligii A Prahova, Unirea Câmpina a reuşit să-şi menţină invincibilitatea după primele 14 etape, în care a întâlnit echipe valoroase, inclusiv două dintre cele mai importante contracandidate în lupta pentru câştigarea campionatului şi accederea la barajul care va duce spre Liga a III-a.
Etapa de astăzi, a XV-a, aduce pe stadionul “Rafinăriei” vizita formaţiei AFC Brebu. Chiar dacă cele două
formaţii sunt despărţite de multe locuri (12) şi foarte multe puncte (26), totuşi, rivalitatea locală existentă între cele două formaţii este una dintre premizele pentru un spectacol sportiv de înaltă ţinută.
Etapa precedentă, oaspeţii noştri de astăzi au întâlnit pe teren propriu formaţia Dero Ploieşti, una dintre codaşele campionatului. Victoria cu 2-0, prin golurile marcate de Vali Bunea, i-a adus pe brebeni pe locul al 13-lea, cu 14 puncte.
De partea cealaltă, formaţia noastră a izbândit mult mai clar decât o arată scorul final de 3-1, în deplasarea de la Drăgăneşti, în faţa formaţiei Progresul. Golurile formaţiei noastre au fost marcate de Filip, Bărăgan şi Nichifor, reuşita gazdelor venind pe finalul jocului.
Partida Unirea Câmpina - AFC Brebu are toate şansele să ofere un spectacol sportiv de cea mai bună
calitate, lucru la care - cu siguranţă - va contribui şi atmosfera creată în tribune, aşteptându-se ca pe lângă spectatorii obişnuiţi ai formaţiei noastre să fie prezenţi şi numeroşi brebeni.
Întâlnirea cu AFC Brebu, care va avea loc sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul "Rafinăriei", va fi arbitrată de Valentin Marinică (Cornu) - Laurenţiu Dragu, Bogdan Bucur (ambii din Ploieşti), observator fiind Viorel Băltăţeanu, din Ploieşti)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu