Faceți căutări pe acest blog

duminică, 20 noiembrie 2011

CS Păuleşti – Unirea Câmpina 1-1

Înaintea ultimei etape a turului, formaţia noastră s-a deplasat la Păuleşti, acolo unde pe un teren îngheţat a dat replica formaţiei gazdă, CS Păuleşti. Prima repriză a avut puţine faze de poartă, jocul fiind mai mult unul de uzură, la mijlocul terenului. Finalul primei reprize a adus un moment important în economia partidei – fundaşul Andrei Stoica a văzut al doilea cartonaş galben, după un henţ stupid, şi a fost eliminat de arbitrul Viorel Căunei.
Paradaoxal, imediat după începerea reprizei secunde, deşi în inferioritate numerică, Unirea a jucat mai bine, a fost mai prezentă în faţa porţii adverse şi a deschis scorul prin Nichifor, având alte câteva bune ocazii de gol prin Cernea, Bica şi acelaşi Nichifor. Cu 10 minute înainte de final, pe un contraatac, gazdele au înscris, stabilind scorul final, 1-1, iar cel mai important pentru formaţia noastră este că şi-a păstrat invincibilitatea.
Unirea a jucat la Păuleşti în formula: D. Şandru – A. Stoica, Neagu, B. Şandru, Zecheru – Cernea, Lambă, Bărăgan, Filip – Nichifor, Bica şi au mai jucat Ungureanu, D. Ciobotariu şi Fl. Stoica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu