Faceți căutări pe acest blog

vineri, 14 octombrie 2011

Unirea Câmpina – Tinereţea Izvoarele

Cine ar fi crezut înaintea începerii campionatului, că după zece etape Unirea Câmpina, formaţia-fanion a localităţii noastre, va fi pe primul loc, fără nici o înfrângere?! Probabil că nici cei mai împătimiţi suporteri ai formaţiei noastre nu sperau la aşa ceva, dar iată că jocul bun, atitudinea pozitivă din joc, cumulate cu eficienţa staff-ului tehnico-administrativ au dus la această performanţă, pe care băieţii lui Plăvache sunt decişi să încerce să o continue cât de mult va fi posibil.
Sâmbătă, în etapa a XI-a a Ligii A Prahova, formaţia noastră are un meci considerat a priori mai uşor, având în vedere diferenţa, inclusiv în clasament, dintre cele două echipe. Astfel, Unirea ocupă detaşat prima poziţie a clasamentului, cu 30 de puncte şi un golaveraj de invidiat, 29-1, după ce etapa trecută a învins cu scorul de 3-1 pe CS Băneşti, prin golurile marcate de Bogdan Şandru, Marian Nichifor şi Eduard Bica. De partea cealaltă, oaspeţii noştri de astăzi, Tinereţea Izvoarele, ocupă locul al 15-lea cu 7 puncte, aproape jumătate dintre acestea fiind obţinute etapa precedentă, atunci când au întâlnit pe teren propriu “lanterna roşie”, Dero Ploieşti, de care au dispus cu 1-0, unicul gol al acestei întâlniri fiind marcat de Alexandru Vişan.
Formaţia noastră nu va putea conta în acest joc pe fundaşul Zecheru, accidentat destul de grav etapa trecută, dar este posibil ca antrenorul Costin Plăvache să decidă să-şi menajeze şi alţi titulari de bază, având în vedere că urmează derby-ul Câmpinei!
Partida Unirea Câmpina – Tinereţea Izvoarele, care va avea loc sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 11.00, pe stadionul „Rafinăriei”, va fi arbitrată de Bobi Codreanu – Andrei Bobeică (ambii din Ploieşti), Adrian Stoenoiu (Boldeşti), observator fiind Constantin Dumitrache (Ploieşti).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu