Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 15 octombrie 2011

Unirea Câmpina – Tinereţea Izvoarele 4-1

În aşteptarea derbyului cu concitadina CSM, formaţia noastră a efectuat un antrenament cu public în faţa mult mai modestei formaţii Tinereţea Izvoarele. Nu s-a pus pentru nici un moment problema învingătorului acestei partide, dominată cu autortitate – la toate capitolele – de elevii lui Costin Plăvache. Oaspeţii s-au baricadat pe două rânduri, scopul lor părând a fi doar acela de a limita proporţiile scorului.
Scorul a fost deschis la capătul primei treimi a meciului de Cernea (reluare cu latul, din 8 metri, din pasa lui Nichifor), pentru ca la 5 minute după pauză, Filip să dubleze avantajul formaţiei noastre cu un şut din apropiere, după o fază prelungită de atac.
Cu un sfert de oră înaintea finalului, Miricioiu a prins un şut de la peste 35 de metri, care l-a surprins pe D. Şandru, dar în ultimele secvenţe ale partidei, minutele 88 şi 90, Dorişor (voleu din cădere, de la limita suprafeţei de poartă, după o centrare servită ca la carte de Bica) şi D. Ciobotaru (după o cursă de la centrul terenului, a şutat de la 16 metri în portar, mingea a sărit tot la el şi a împins-o în plasă) au dus scorul mult mai aproape de realitatea din teren.
Marcatori: Cernea 31, Filip 50, Dorişor 88, D. Ciobotaru 90 – Miricioiu 75.
Unirea: D. Şandru – A. Stoica, Neagu (cpt), B. Şandru, Zecheru (68 Dorişor) – Cernea (88 Fl. Stoica), Lambă, Bărăgan, Filip – Bica (86 Burlacu), Nichifor (84 D. Ciobotaru). Rezerve neutilizate: T. Ionescu – Coman. Colectiv tehnic: Ion Cojocaru (director tehnic), Costin Plăvache (antrenor principal), Marius Pălănceanu (antrenor secund).
Tinereţea: Zăbrăuţeanu – Panait, Rotaru, Molea, Ianculescu (cpt), Gaţoi – Ioniţă, Năstase, I. Dumitru – Nistorică, Miricioiu. Rezerve neutilizate: Sârbu. Antrenor principal: Ion Deaconu.
Cartonaşe galbene: Bica 85, Bărăgan 90+3, Dorişor 90+5 – Ianculescu 51, Năstase 90+5.
Arbitri: Bobi Codreanu – Andrei Bobeică (Ploieşti), Adrian Stoenoiu (Boldeşti).
Observator: Constantin Dumitrache (Ploieşti).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu