Faceți căutări pe acest blog

duminică, 11 septembrie 2011

Invincibilitatea continuă...

Astra III Ploieşti - Unirea Câmpina 0-1

După o serie incredibilă, Unirea a avut prima deplasare cu adevărat dificilă, la Ploieşti, în faţa unuia dintre „sateliţii” prim-divizionarei Astra Ploieşti. Deşi nu a avut un joc deloc uşor, Unirea a ştiut să se închidă foarte bine, să speculeze spaţiile lăsate libere de ploieşteni şi să atace periculos ori de câte ori au avut ocazia. Dominând din punct de vedere tactic şi având un plus de inteligenţă şi experienţă la mijlocul terenului, Unirea a reuşit nu numai să-şi păstreze invincibilitatea, dar şi imaculată rubrica de goluri primite.
Singurul gol al partidei a fost reuşit de Cernea, în minutul 31, după o fază creată de Bărăgan, poate cel mai bun jucător de pe teren în partida de pe stadionul „Prahova”.
Antrenorul Costin Plăvache i-a folosit pe: D. Şandru – A. Stoica, Neagu, B. Şandru, Zecheru - Bica, Ungureanu, Lambă, Bărăgan - Cernea, Nichifor. Au mai jucat Burlacu, Ţigănuş, Dorişor şi D. Ciobotaru.
Etapa viitoare, formaţia noastră întâlneşte pe teren propriu „satelitul” celeilalte grupări de primă ligă din Ploieşti, Petrolul II Ploieşti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu