Faceți căutări pe acest blog

duminică, 7 august 2011

Veteranii Unirii au susţinut un meci demonstrativ cu Naţionala artiştilor

A fost un moment plăcut reapariţia pe gazon a câtorva jucători cu nume, care au apărat până de curând culorile clubului nostru din postura de jucători. A fost momentul de final al unei acţiuni reuşite, începută cu prezentarea lotului şi continuată cu amicalul formaţiei noastre cu CS Băneşti.
Veteranii clubului Unirea au dat piept cu Naţionala artiştilor, din care au lipsti câţiva jucători importanţi, dar nu au lipsit Kamara sau Cornel Păsat.
De partea cealaltă, la Unirea, printre alţii, au jucat portarul Marius Pălănceanu, dar şi jucătorii de câmp "Mara" Ciobotaru, "Coco" Cojocaru, Roberto Opatchi, Costin Plăvache, Orlando Cruceru, Ion Peticilă, Ciprian Vintilă, Daniel Telegescu, Romică Nedelcu şi "stranierii" împrumutaţi pentru acest joc de la CS Băneşti, Aurel Covrig şi Irinel Radu.
A fost un meci frumos, un adevărat spectacol, în care veteranii Unirii au fost depăşiţi de mai tinerii lor adversari, Naţionala artiştilor impunându-se cu scorul de 3-1, iar golul de onoare al câmpinenilor fiind semnat de Ciprian Vintilă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu