Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 20 august 2011

Unirea Câmpina – Petrolistul Boldeşti 1-0

Unirea Câmpina demonstrat în cel mai important meci al etapei a doua a campionatului că este o forţă, o formaţie puternică, demonstrând că va avea un cuvânt important de spus în această ediţie de campionat. Susţinuţi de un public admirabil, jucătorii formaţiei noastre au luptat din primul până în ultimul minut, obţinând la capătul unui meci electrizant o victorie extrem de importantă.
Partida a început bine pentru echipa noastră, care a dechis scorul în minutul 20, atunci când Dorişor a trimis din apropiere o minge scăpată de portarul formaţiei adverse. Apoi, rând pe rând, ambele formaţii au trecut pe lângă marcarea câte unui gol, fiecare formaţie trecându-şi în cont şi o bară – Unirea, în minutul 60, prin Bica, iar Petrolistul, în minutul 32, prin Anghel.
Emoţia a fost puternică, finalul incandescent, iar bucuria victoriei pe măsură. A fost un 1-0 spectaculos şi extrem de important, care aduce în contul formaţiei noastre maximum de puncte posibile după primele două etape.
Marcator: Dorişor (20).
Unirea Câmpina: D. Şandru – A. Stoica, B. Şandru, Lambă, Zecheru – Bica (80 Fl. Stoica), Bărăgan, Cernea, Dorişor (46 Burlacu) – D. Ciobotaru (cpt) (44 Ungureanu), Nichifor (90+3 Coman).
Petrolistul Boldeşti: A. Petre – Lungu (64 Tăbăcaru), Rădulescu (cpt), D. Petre, Stanciu – Costache (68 Arnăutu), Petrescu (84 Tudorache), A. Mircea, Bădu (46 Pipoş) – Pantilimonescu, Anghel.
Arbitri: Adrian Illyeş (Ploieşti) – Ciprian Geambazu, Daniel Bunea (ambii din Buşteni).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu