Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 31 august 2011

Mărgărit Ciobotaru “Mara”, preşedintele FC Unirea Câmpina: “Ne gândim tot mai serios la Liga a III-a”

“Mara”, după cum îl ştiu iubitorii fotbalului, pe numele său real, Mărgărit Ciobotaru (foto), a îndeplinit aproape toate funcţiile posibile la clubul Unirea. A fost unul dintre acţionari şi jucător, iar acum, păstrându-şi statutul de acţionar, este şi preşedinte al FC Unirea Câmpina. În această calitate, "Mara" a acordat următorul interviu:
Mara, cum se vede acest început de campionat din postura de preşedinte al liderului?Este un început bun, frumos, chiar promiţător, iar valoarea lotului, sprijinul total pe care îl avem ne îndreptăţesc să ne gândim tot mai serios la Liga a III-a. După cum se ştie am început campionatul cu o deplasare la Sinaia. După o lungă aşteptare şi după ce toţi ochii erau aţintiţi asupra noastră, era o presiune mare şi pentru noi, ne doream ca echipa să evolueze cât mai bine şi spre bucuria tuturor celor care sunt alături de această echipă am învins în primul meci la o diferenţă categorică, 3-0. A urmat meciul cu Petrolistul Boldeşti - o formaţie de tradiţie, cu mulţi ani în Liga a III-a, cu o conducere bună, cu bani şi cu o echipă care va da multora bătăi de cap. Apoi am jucat din nou în deplasare, la Buşteni, în faţa unei echipe inconstante, care oscilează evoluţiile foarte bune cu cele mai puţin satisfăcătoare. Am avut ceva emoţii, pentru că în primăvară fusesem învinşi acolo, la fel ca şi în meciul de pregătire susţinut la Buşteni cu aproximativ două săptămâni înaintea campionatului. Băieţii s-au mobilizat, am jucat admirabil şi am învins categoric, devenind după trei etape lider cu maximum de puncte şi fără gol primit.
Din acest campionat, FC Unirea este sprijinită financiar de Primăria şi Consiliul Local Câmpina. Cât de important este acest sprijin?
Sincer, fără sprijinul lor nu aveam posibilitatea să facem o echipă competitivă cu care să ne luptăm pentru câştigarea campionatului judeţean şi promovarea în Liga a III-a. Dincolo de susţinerea financiară, pentru noi este important şi faptul că ne sunt alături la fiecare joc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu