Faceți căutări pe acest blog

joi, 18 august 2011

Avancronica partidei Unirea Câmpina – Petrolistul Boldeşti

Primul derby al noii ediţii de campionat va avea loc sâmbătă, 20 august, de la ora 11.00, pe stadionul „Rafinăriei” din Câmpina, atunci când Unirea Câmpina va întâlni liderul la zi, Petrolistul Boldeşti. Chiar dacă are statutul de nou-promovată, „Boldeştina” este o formaţie de prestigiu pe plan judeţean, care – în plus – este decisă în acest an să obţină promovarea, acelaşi obiectiv cu cel al formaţiei noastre. De altfel, ambele formaţii şi-au trimis emisari speciali la meciurile din prima etapă ale adversarelor lor de sâmbătă. Directorul tehnic al Unirii, Ion „Coco” Cojocaru, a fost prezent la victoria cu 8-0 a Petrolistului asupra formaţiei Dero Ploieşti, în vreme ce antrenorul principal al boldeştenilor, Dan Richită, a fost în tribunele stadionului din Sinaia, la succesul obţinut de trupa lui Plăvache la Sinaia, la un scor de neprezentare.
În tabăra formaţiei noastre singura indisponibilitate este portarul Tiberiu Ionescu, acesta având de ispăşit ultima etapă de suspendare după o eliminare din campionatul trecut, astfel încât este aproape cert că antrenorul Costin Plăvache va aborda partida cu Petrolistul Boldeşti cu acelaşi „11” cu care a început şi jocul de la Sinaia: D. Şandru - A, Stoica, Neagu, B. Şandru, Zecheru - Bica, Lambă, Bărăgan, Dorişor - Cernea, D. Ciobotaru.
Întâlnirea dintre Unirea Câmpina şi Petrolistul Boldeşti va fi arbitrată de singurul arbitru de primă ligă din Prahova, ploieşteanul Adrian Illyeş, care va fi asistat de buştenarii Ciprian Geambazu şi Daniel Bunea, observator fiind desemnat Constantin Safta, din Iordăcheanu.
Intrarea va fi liberă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu