Faceți căutări pe acest blog

joi, 21 iulie 2011

Două amicale: înfrângere la Brebu, victorie la Breaza

În ultimele două zile, miercuri şi joi, Unirea Câmpina a susţinut două jocuri de verificare, ambele în deplasare, miercuri seară, la Brebu, cu AFC Brebu, iar joi seară, la Breaza, cu Precizia.
La Brebu, echipa noastră a început mai bine, a deschis scorul prin Nichifor, dar apoi, arbitrul Nicolae Iosif a înclinat tot mai mult balanţa în favoarea gazdelor, scorul final consemnat, 2-1 pentru AFC Brebu, nefiind unul just, în raport cu ceea ce s-a întâmplat pe teren.
Astăzi, la Breaza, câmpinenii s-au impus mai uşor decât o arată scorul final de 1-0, singura reuşită venind din partea jucătorului Conac.
În linii mari, în ambele partide, antrenorul formaţiei noastre, Costin Plăvache, a folosit două echipe pentru fiecare repriză:
Repriza I: T. Ionescu – Georgescu, Dragomir, Lambă, Bănică – Burlacu, Crăciun, Gheorghe, A. Radu – Ciobotaru, Nichifor.
Repriza a II-a: T. Ionescu (Antal) – Coman, Dragomir, Lambă, Cosmineanu - M. Laurenţiu, Toader, Filimon, Fl. Stoica – Conac, Ariciu.
Următorul joc amical al formaţiei noastre are loc sâmbătă, 23 iulie, de la ora 16.00, în faţa formaţiei Avântul Măneciu, pe terenul acesteia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu